çok teşekkürler dostum.
güzel konuEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
asdsdEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
TessekurEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
Ne işe yarıyor bu ne için kulaniliyorEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
bklmEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
asdsadEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
sagolasınEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
Evet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. **
gelgel mesajın varEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
eywwEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
Evet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***eyvallah
teşekkürlerEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
esEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
teşekkürkler.Evet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
iyi duruyor deneyelim bakalım, esEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
wefwefweEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum