dankeEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
dankeEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
GüzelEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
ESEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
teşekkürler.Evet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
Evet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
saolEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
YaniEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
Eline sağlıkEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
EyvallahEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
thxEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
120 vardı ne ara 135m çıktı loEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
JdmdklEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
sdfEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
TamamEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum