BakalımEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
nulledtr teşekkürler böyle bir ortam sunduğu için...Evet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
eyvallah hocamEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
thanksEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
eyw saolEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
bajkalımEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
helal teşekkürEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
Nulledtr bambaşkaEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
Eline sağlıkEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
eyw kralEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
DeneyelimEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum
eyvallahEvet arkadaşlar piyasada biraz zor bulunan 135m gsm data sizlere paylaşıyorum