baba allah razıke babaEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
baba allah razıke babaEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
baba allah razıke baba yani ne dicem bilemiyorum 50 yıllık kayıp dedemin annesini bulsam böyle sevinemezdik tek aileceEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
baba allah razıke baba yani ne dicem bilemiyorum 50 yıllık kayıp dedemin annesini bulsam böyle sevinemezdik tek aileceEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
forumdaki hepsi bozuk ins bu düzgündürEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ellerine saglık üstadım. supersın.Ekli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ellerine saglık üstadım. supersın.Ekli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tesekurlerEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tesekurlerEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok teşekkür ederim süperEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok teşekkür ederim süperEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok teşekkür ederim süper bir paylaşımEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
wwwEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Eline saglıkEkli dosyayı görüntüle 224*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***