Jshop.cc, Vbv Olmayan Cc, Spam, Fi̇dye Yazılımı, Botnet, Rat, Günlükler, Kötü Amaçlı Yazılım, Trojan, Yük

Credits
100
Değerli üyelerimiz, son derece yetenekli ve deneyimli profesyonellerden oluşan ekibimin, hackleme, kartlama, spam gönderme, kırma ve kodlama dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere tasarlanmış çok çeşitli son teknoloji hizmetlerde uzmanlaştığını ve genel deneyiminizi geliştirmek ve benzersiz gereksinimlerinizi karşılamak için tasarlanmış çok sayıda başka yenilikçi çözümde uzmanlaştığını lütfen unutmayın. Mükemmelliğe olan bağlılığımızla büyük gurur duyuyorum ve beklentilerinizi aşan eşsiz sonuçlar sunmak için çabalıyorum. Emin olun, isteklerinizi en üst düzeyde gizlilik ve profesyonellikle yerine getirmek için gerekli uzmanlığa ve kaynaklara sahibim.

Bilgisayar sistemlerine ve ağlarına erişim, çevrimiçi kart işlemleri için ele geçirilmiş kredi kartı bilgilerinin kullanılması ve kimlik avı yoluyla mesajların toplu olarak dağıtılması dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere kapsamlı bir kara şapkalı hizmetler paketi sunuyorum.

Hackleme Hizmetleri:

Son teknoloji hackleme yetenekleri, en güçlendirilmiş siber güvenlik sistemlerine bile sızmamızı sağlar. Hassas bilgileri toplamak, güvenlik protokollerini atlatmak ve hedeflenen sistemlere yetkisiz erişim sağlamak için son teknoloji tekniklerden ve araçlardan yararlanıyorum. E-posta hackleme, sosyal medya hesabı sızması veya ağ sızması gerekip gerekmediğine bakılmaksızın, uzman hacker'larım yolunuza çıkabilecek her türlü zorluğun üstesinden gelmek ve üstesinden gelmek için donanımlıdır.

Kartlama Hizmetleri:

Finansal hizmetler alanında, kart hizmetlerimiz benzersizdir. İşlemleri kolaylaştırmak için kredi ve banka kartı bilgilerini edinme ve kullanma konusunda uzmanım. Yetenekli kart kullanıcılarım, OTP ve dolandırıcılık tespit sistemlerini atlatmak, başarılı satın alımları ve fon transferlerini sağlamak ve kolaylaştırmak için bilgi ve kaynaklara sahiptir. Tüm kart işlemlerinde maksimum verimlilik ve minimum risk sağlarım.

Spam Hizmetleri:

Uygun maliyetli dijital kimlik avı, hedefli kimlik avı veya tanıtım arayanlar için spam gönderme hizmetlerim güçlü bir çözüm sunar. Deneyimli spam göndericilerim, çeşitli nişlerde hedef kitlelerle etkileşim kurarak sonuç veren büyük ölçekli e-posta kampanyaları sunabilir. Spam filtrelerinden kaçınmak ve en yüksek puanlı sonuçları en üst düzeye çıkarmak için gelişmiş teknikler kullanıyorum. Ayrıca, özel gereksinimlerinize göre uyarlanmış, maksimum etki ve minimum harcama sağlayan özelleştirilebilir spam gönderme paketleri sunuyorum.

Kırma Hizmetleri:

Kullanıcı adı ve parola oturum açma hizmetlerini kırma konusunda uzmanlaşmış bir uzman hacker olarak, güvenlik önlemlerini aşmak ve çeşitli çevrimiçi platformlara erişim sağlamak için kapsamlı bir beceri seti ve araç takımı geliştirdim. Birincil hedefim, kimlik doğrulama sistemlerindeki güvenlik açıklarını ve zayıflıkları belirleyerek bunları istismar edip istenen kimlik bilgilerini elde etmemi sağlamaktır.

Yayma Hizmetleri: Fidye yazılımınızı yaymak işin yarısıdır. Fidye yazılımınızın hedeflenen hedeflere etkili bir şekilde ulaşmasını sağlamak için drive-by indirmeleri, exploit kitleri ve sosyal mühendislik kampanyaları gibi gelişmiş yayma teknikleri sağlıyorum.

Hackleme Hizmetleri:

Hesap Hackleme: E-posta, sosyal medya ve banka hesapları ve oturum açma bilgileri dahil olmak üzere çeşitli çevrimiçi hesapları hackleme konusunda uzmanım. Ben ve yetenekli ekibimle birlikte, güvenlik önlemlerini aşmak ve hedeflenen hesaplara erişim sağlamak için gelişmiş teknikler kullanıyoruz.

Ağ Penetrasyon Testi: Ağ altyapınızın güvenliğini değerlendirmek için penetrasyon testi hizmetleri sunuyorum. Uzmanlarımız, güvenlik açıklarını belirlemek ve savunmanızı güçlendirmek için önerilerde bulunmak üzere gerçek dünya siber saldırılarını simüle eder.

Uzaktan Erişim Araçları (RAT'ler): Hedef bilgisayarları uzaktan kontrol etmenizi ve izlemenizi sağlayan gelişmiş uzaktan erişim araçları geliştiriyor ve dağıtıyorum. Bu araçlar istihbarat toplama, veri sızdırma ve gözetleme amaçları için idealdir.

Özel Kötü Amaçlı Yazılım Geliştirme: Nitelikli kötü amaçlı yazılım geliştiricilerinden oluşan bir ekiple, hedef sistemleri enfekte etmek ve bir veritabanına erişim elde etmek veya sistemi bozmak gibi belirli eylemleri gerçekleştirmek için kötü amaçlı yazılımlar oluşturulur ve tasarlanır.

Spam Hizmetleri:

E-posta Spam'i: Spam hizmetim, ürünlerinizi veya hizmetlerinizi tanıtmak için büyük ölçekli e-posta kampanyaları göndermenize olanak tanır. Yüksek teslimat ve etkileşimi garantilemek için kapsamlı e-posta listelerine ve gelişmiş spam araçlarına erişim sağlarım.

SMS Spam'i: Geniş bir kitleye promosyon mesajları göndermek için toplu SMS spam'i hizmetleri sunuyorum. Platformum, gönderici kimliği ve daha fazlasıyla maksimum erişim ve etkiyi garanti ederek aynı anda binlerce SMS mesajı göndermeyi destekliyor.

Bulletproof Hosting: Web sitelerinizi veya hizmetlerinizi barındırmak için güvenli ve istikrarlı bir ortam sağlayan bulletproof hosting hizmetleri sunuyorum. Bulletproof hosting paketlerim, kaldırılmalara karşı koymak ve sürekli destek sağlamak için tasarlanmıştır. Ve bu bulletproof hosting cPanel ile web, kimlik avı, klonlanmış ve dolandırıcılık sayfanız daha uzun süre dayanacak ve e-postanıza veya SMS müşterilerinize gönderdiğinizde kırmızıya dönmeden spam filtresini engelleyecektir.

Müşteri Desteği:

Müşteri desteği, sorularınız veya endişeleriniz konusunda size yardımcı olmak için 7/24 hizmetinizdedir. Hizmetlerim hakkında açıklığa ihtiyacınız olsun, teknik yardıma ihtiyacınız olsun veya gezinme konusunda yardıma ihtiyacınız olsun, yolculuğunuz boyunca size destek olmak için buradayım.

Teknik Yardım:

Hizmetlerim veya araçlarımla ilgili teknik yardıma ihtiyaç duyanlar için, ben ve yetenekli uzmanlardan oluşan ekibim size rehberlik ve destek sağlamak için hazırız. Belirli bir hizmeti uygulamada sorun yaşıyorsanız veya herhangi bir aracı tam potansiyeline kadar kullanmada yardıma ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmak için buradayım.

Uzmanlara danışmaktan çekinmeyin ve en iyi uygulamalarla en iyi tavsiyeleri alın.

İleri Eğitim:

Eğrinin önünde kalmanıza ve bundan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için gelişmiş eğitim kursları ve kaynaklar sunuyorum. Bu kaynaklar, adım adım öğreticiler, video kılavuzları ve bunun inceliklerini tamamen ele alan derinlemesine belgeler içerir.

Özel gruba erişim:

Buna ek olarak, benzer düşünen kişilerle ve alandaki uzmanlarla etkileşime girebileceğiniz Web'deki özel bir gruba erişim sunuyorum. Bu topluluk, bilgi paylaşımı, işbirliği ve öğrenme için bir merkez görevi görüyor.

Özel grupta, çevrimiçi eğitimler, atölyeler, web seminerleri, kişiselleştirilmiş mentorluk ve test edilmiş ve gerçek stratejileri izleyerek karınızı artırma gibi çok sayıda eğitim kaynağı bulabilirsiniz. Bu uzman ve meraklı topluluğuyla etkileşim kurmak, uzmanlığınızı geliştirmek için size değerli içgörüler, yenilikçi fikirler ve pratik ipuçları sağlayabilir.

Özel grup, tüm üyeler için güvenli ve saygılı bir ortam sağlamak için yönetilir. Topluluğun çıkarlarını korumak için ihtiyaca öncelik veririm ve katı kurallar/gizlilik sağlarım.

Bu ek kaynaklardan ve destekten yararlanarak becerilerinizi geliştirebilir, anlayışınızı derinleştirebilir ve bu hizmetlerin potansiyelini en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmanız ve çabalarınızda başarılı olmanız için gerekli bilgi ve araçlarla sizi güçlendirmeye hazırım.

Jshop.cc, VBV olmayan CC, CVV, Hizmet Olarak Fidye Yazılımı, banka hesapları ve kredi kartları yükleme, tarayıcı hırsızı, RAT, Yük, Botnet, Keylogger, Yeni Genesis.Market Marketplace 2025, VBV olmayan CC mağazaları, Cardable Gateway 2D sitelerinin listesi, virüs, kötü amaçlı yazılım, Truva atları. OTP/2FA atlama aracı, Office 365 kurumsal günlükleri, bordro, BEC, profesyonel e-posta ihlali hesap mağazaları, banka günlük siteleri, hesap mağazalarını hackleme ve spam gönderme, kaba kuvvet, kırma, eğitimler, yöntemler, kılavuz, geçerli ve meşru onion siteleri, çevrimiçi bankacılık ve mağaza hizmetleri, kabuk, fullz CC, banka açılışları, mevduat, alımlar, magbo cc davet kodu ve kırma. Ayrıca aradığınız belirli bir ülkenin CC/CVV mağazasını da talep edebilirsiniz ve ben sizin için alırım. Pinli dökümler, İngiltere, Kanada, ABD ve Avustralya için evinize teslim edilecek gerçek fiziksel kimlik kartları ve tam bilgiler de mevcuttur. Ayrıca bir kartçı ve spam göndericiyim ve fidye yazılımı dosyamı çevrimiçi ve sosyal medyada yayarak iyi para kazanabilirsiniz. Bir Örnek: -

Ekran Görüntüleri:

https://imgur.com/a/KJ4jwr0

https://imgur.com/a/PSAiZbo

https://imgur.com/a/hka4f6W

https://imgur.com/a/juyk14S

https://imgur.com/a/IwWldcW

Video:

Karanlık Web Sitesi:

Daha fazla kanıt istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz. Emanet de kabul edilir.

Bunun için Telegram üzerinden de bana ulaşabilirsiniz.

Telegram Kimliği:

Telegram Grubu:

Sinyal Sohbeti:

+13474601414

WhatsApp Sohbet:

Skype/Microsoft ekibi:

[email protected]

Element Habercisi:

@foster911:matrix.org

Oturum Habercisi Kimliği:

0524511a1cfc16bc2b6e28a6bf24bf1f453539c173d5b3810d3cc4e92da82a8834

TOKSİKOLOJİ: